Izveštaj o seminaru ''Zavarivanje u praksi''

Izveštaj o seminaru „Zavarivanje u praksi“

SEMINAR „ZAVARIVANJE U PRAKSI“ 2011.

VECO WELDING doo u saradnji sa REGIONALNOM PRIVREDNOM KOMOROM iz Zrenjanina i VISOKOM TEHNIČKOM ŠKOLOM STRUKOVNIH STUDIJA iz Zrenjanina organizovao je  Međunarodni seminar pod nazivom „ZAVARIVANJE U PRAKSI“.

Seminar je održan 27.08.2011. godine u prostorijama VISOKE TEHNIČKE ŠKOLE STRUKOVNIH STUDIJA u Zrenjaninu. U okviru seminara održana su predavanja:

1. Zavarivanje cevovoda – Mr. Robert Bischof – Bohler Welding Group
2. Zavarivanje u petrohemijskoj industriji – Miss. Elin M. Westin- Bohler Welding Group/Avesta
3. Reparaturno zavarivanje – Mr. Florian Oprea – Bohler Welding Group
4. Zaštitna i sigurnosna oprema u zavarivanju – Mr. Roger van Berkom – CEPRO

Seminar je održan u prisustvu 47 zaposlenih iz 22 kompanije. Seminaru su bili prisutni zaposleni iz kompanija:  ATB Sever, Sojaprotein, Kappatech, West, Izolir, Alfaprojekt, Brodogradilište Begej, Thermoserv Plus, Šinvoz, Nafragas Euromont, NIS ad, HIP Petrohemija, Zavod za zavarivanje, Spectum, ICI, HONEX, Welding commerce, Fin import, Weldgas,VTŠSS, RPKZ, Veco Welding … U toku seminara dodeljena je nagrada za “Korektnu poslovno tehničku saradnju“ koju je dodelio VECO WELDING kompaniji “VICTORIA GROUP“ – “Sojaprotein“ Bečej. Nagrada, aparat za zavarivanje CEA PROJECT 1400 uručena je u pauzi predavanja.

U toku sajma “INOCOOP 2011“ i Seminara “Zavarivanje u praksi“ proširena je saradnja sa kompanijom CEPRO iz Holandije. VECO WELDING je u proteklom periodu bio distriburter a od avgusta 2011 god. postali smo zvanični diler i zastupnik companije CEPRO za Srbiju. Dokument o zastupanju.

Zahvaljujemo se svim posetiocima koji su nas posetili na sajmu „INOCOOP 2011“ i na seminaru „ZAVARIVANJE U PRAKSI“. Vidimo se na narednom seminaru u organizaciji „VECO WELDING“ doo.

Fotografije sa Sajma „INOCOOP 2011“ i seminara „Zavarivanje u praksi“.

Share this post