VECO WELDING doo proširio je svoju ponudu sa još jednim visoko kvalitetnim brendom WECO. WECO je Italijanska kompanija za proizvodnju aparata za zavarivanje.  VECO WELDING doo je distributer za Srbiju za aparate za zavarivanje WECO. U ponudi su WECO profesionalni aparati za zavarivanje, plazma za sečenje i oprema za robotsko zavarivanje. WECO aparati za zavarivanje imaju u sebi ugrađene specijalne funkcije za kontrolu procesa zavarivanja a samim tim brže i kvalitetnije zavarivanje. Aparati su standardno opremljeni sa specijalnim funkcijama i u sebi imaju široku paletu definisanih osnovnih materijala sa podešenim parametrima zavarivanja. Nije potrebna doplata za specijalne funkcije i osnovne i  dodatne materijale jer se oni nalaze u aparatu za zavarivanje kao standardni paket opreme. Pojedini aparati za zavarivanje se mogu besplatno dopunjavati sa dodatnim funkcijama i materijalima (kako ih WECO bude stavljao na tržište). Sa aparatima za zavarivanje WECO zavarivač brzo postaje vrhunski a inženjeri mogu stalno kontrolisati parametre zavarivanja. Pojedini aparati za zavarivanje WECO mogu kontrolisati rad zavarivača, i zaustaviti rad ako se zavarivač ne pridržava zadatih parametara zavarivanje.

Na aparate za zavarivanje WECO daje 3 godine bezuslovne garancije. na opremu uz aparate za zavarivanje garancija je 2 godine. Za aparate je obezbeđen servis i celokupna stručna podrška.

Kupovinom opreme kupac dobija besplatno puštanje u rad i osnovnu obuku za primenu opreme kao i stalnu tehničko-tehnološku podršku. Pre kupovine možete se konsultovati sa našim  inženjerima za zavarivanje o izboru opreme.

SPECIJALNA PONUDA do kraja 2022 godine  – za tržište SRBIJE, WECO i VECO WELDING doo daju popust na standardne kataloške cene 15-20% a za kupovinu više aparata za opremanje radionica popust po dogovoru, a u zavisnosti od vrste i broja aparata kao i njihove vrednosti.

Aparati za zavarivanje WECO su visokog kvaliteta i namenjeni za profesionalno zavarivanje tako da je i cena u rangu profesionalnih aparata za zavarivanje, i ne može se porediti sa amaterskim i poluprofesionalnim aparatima za zavarivanje. 

NAŠA PONUDA – WECO aparati za zavarivanje

  • Aparati za zavarivanje WECO – za postupke MIG/MAG, REL, TIG AC/DC, TIG DC, Plazma sečenje, oprema za zavarivanje sa robotom i automatima.

 

 

Katalog aparata za zavarivanje – Preuzmi katalog

–  Katalog opreme za robotiku i automatizaciju  – Preuzmi katalog

– Katalog WELDING DATA MANAGER – za praćenje postupka zavarivanja – Preuzmi katalog

–  Katalog specijalnih funkcija kod MIG/MAG aparata za zavarivanje – Preuzmi katalog

– Katalog specijalnih funkcija kod TIG zavarivanja- Preuzmi katalog

Za više informacija o aparatima za zavarivanje, katalozima i cenama možete nas kontaktirati putem maila office@vecowelding.com ili telefonom na 0631669646.

Više o aparatima za zavarivanje WECO možete pogledati i na stranici proizvođača www.weco.it

 

 Pored aparata za zavarivanje u ponudi imamo i:

  • Oprema za metalizaciju
  • Oprema za predgrevanjezavarenih spojeva
  • Oprema za odsisavanje gasova, dima i prašine

Kupite kvalitet, štedite novac. Izbor je vaš.